Смртниот биланс од нападот во Могадишу се искачи на 32 лица - А1он
Почетна Свет Смртниот биланс од нападот во Могадишу се искачи на 32 лица
Свет

Смртниот биланс од нападот во Могадишу се искачи на 32 лица

09/11/2018 - 19:00 50 прегледи
Смртниот биланс од нападот во Могадишу се искачи на 32 лица