Албанија прогласи за непожелни 52 грчки државјани, кои биле на погребот на Кацифас - А1он
Почетна Регион Албанија прогласи за непожелни 52 грчки државјани, кои биле на погребот на Кацифас
Регион

Албанија прогласи за непожелни 52 грчки државјани, кои биле на погребот на Кацифас

09/11/2018 - 18:34 602 прегледи
Албанија прогласи за непожелни 52 грчки државјани, кои биле на погребот на Кацифас