Концептуална инсталација „Еден ден“ со Јоко Оно во Нови Сад - А1он
Почетна Култура Концептуална инсталација „Еден ден“ со Јоко Оно во Нови Сад
Култура

Концептуална инсталација „Еден ден“ со Јоко Оно во Нови Сад

11/11/2018 - 09:00 76 прегледи
Концептуална инсталација „Еден ден“ со Јоко Оно во Нови Сад