Дијалогот Белград-Приштина без напредок, Вучиќ бара „повлекување на противправните одлуки“ - А1он
Почетна Актуелно Дијалогот Белград-Приштина без напредок, Вучиќ бара „повлекување на противправните одлуки“
Актуелно

Дијалогот Белград-Приштина без напредок, Вучиќ бара „повлекување на противправните одлуки“

08/11/2018 - 21:01 700 прегледи
Дијалогот Белград-Приштина без напредок, Вучиќ бара „повлекување на противправните одлуки“