Вучиќ: Дијалогот ќе продолжи по укинување на противправните мерки на Приштина - А1он
Почетна Регион Вучиќ: Дијалогот ќе продолжи по укинување на противправните мерки на Приштина
Регион

Вучиќ: Дијалогот ќе продолжи по укинување на противправните мерки на Приштина

08/11/2018 - 20:53 149 прегледи
Вучиќ: Дијалогот ќе продолжи по укинување на противправните мерки на Приштина