Кејт Мери Бирнс ќе биде нова амбасадорка на САД во Македонија - А1он
Почетна Македонија Кејт Мери Бирнс ќе биде нова амбасадорка на САД во Македонија
Македонија

Кејт Мери Бирнс ќе биде нова амбасадорка на САД во Македонија

08/11/2018 - 20:14 1,253 прегледи
Кејт Мери Бирнс ќе биде нова амбасадорка на САД во Македонија