Етиопската полиција пронајде масовна гробница со 200 тела - А1он
Почетна Свет Етиопската полиција пронајде масовна гробница со 200 тела
Свет

Етиопската полиција пронајде масовна гробница со 200 тела

08/11/2018 - 19:08 102 прегледи
Етиопската полиција пронајде масовна гробница со 200 тела