И покрај смената на Сешнс, истрагата за руското мешање ќе продолжи, тврди Белата куќа - А1он
Почетна Свет И покрај смената на Сешнс, истрагата за руското мешање ќе продолжи, тврди Белата куќа
Свет

И покрај смената на Сешнс, истрагата за руското мешање ќе продолжи, тврди Белата куќа

08/11/2018 - 18:57 69 прегледи
И покрај смената на Сешнс, истрагата за руското мешање ќе продолжи, тврди Белата куќа