Бектеши и Спасовски: Со новиот закон за возила, се воведуваат еколошки налепници и субвенции за електрични и хибридни возила - А1он
Почетна Македонија Бектеши и Спасовски: Со новиот закон за возила, се воведуваат еколошки налепници и субвенции за електрични и хибридни возила
Македонија

Бектеши и Спасовски: Со новиот закон за возила, се воведуваат еколошки налепници и субвенции за електрични и хибридни возила

08/11/2018 - 17:37 1,162 прегледи
Бектеши и Спасовски: Со новиот закон за возила, се воведуваат еколошки налепници и субвенции за електрични и хибридни возила