Бушати: Независно од инцидентот во Буларат, одлучни сме да ги надминеме бариерите со Грција - А1он
Почетна Регион Бушати: Независно од инцидентот во Буларат, одлучни сме да ги надминеме бариерите со Грција
Регион

Бушати: Независно од инцидентот во Буларат, одлучни сме да ги надминеме бариерите со Грција

08/11/2018 - 17:30 593 прегледи
Бушати: Независно од инцидентот во Буларат, одлучни сме да ги надминеме бариерите со Грција