Поделени 120 хуманитарни пакети за социјално загрозени семејства во Карпош - А1он
Почетна Македонија Поделени 120 хуманитарни пакети за социјално загрозени семејства во Карпош
Македонија

Поделени 120 хуманитарни пакети за социјално загрозени семејства во Карпош

08/11/2018 - 17:04 55 прегледи
Поделени 120 хуманитарни пакети  за социјално загрозени семејства во Карпош