Ласовска: Прогласот на АСНОМ не е конститутивен акт за државата, одлуките се - А1он
Почетна Актуелно Ласовска: Прогласот на АСНОМ не е конститутивен акт за државата, одлуките се
Актуелно

Ласовска: Прогласот на АСНОМ не е конститутивен акт за државата, одлуките се

08/11/2018 - 16:21 659 прегледи
Ласовска: Прогласот на АСНОМ не е конститутивен акт за државата, одлуките се