Тодоров се гушка и разговара со демонстрантите кои насилно влегоа во Собранието на 27 април - А1он
Почетна Актуелно Тодоров се гушка и разговара со демонстрантите кои насилно влегоа во Собранието на 27 април
Актуелно

Тодоров се гушка и разговара со демонстрантите кои насилно влегоа во Собранието на 27 април

08/11/2018 - 15:06 1,894 прегледи
Тодоров се гушка и разговара со демонстрантите кои насилно влегоа во Собранието на 27 април