(ВИДЕО) Жерновски: Ако Грција не ја ратификува Спогодбата, уставните амандмани нема да важат - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Жерновски: Ако Грција не ја ратификува Спогодбата, уставните амандмани нема да важат
Актуелно

(ВИДЕО) Жерновски: Ако Грција не ја ратификува Спогодбата, уставните амандмани нема да важат

08/11/2018 - 12:52 1,143 прегледи
(ВИДЕО) Жерновски: Ако Грција не ја ратификува Спогодбата, уставните амандмани нема да важат