Усвоен амандманот за менување на името Република Македонија - А1он
Почетна Актуелно Усвоен амандманот за менување на името Република Македонија
Актуелно

Усвоен амандманот за менување на името Република Македонија

08/11/2018 - 12:38 2,744 прегледи
Усвоен амандманот за менување на името Република Македонија