(ВИДЕО) Мицевски: Посебен амандман за заштита ако Грција не го ратификува Договорот - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Мицевски: Посебен амандман за заштита ако Грција не го ратификува Договорот
Актуелно

(ВИДЕО) Мицевски: Посебен амандман за заштита ако Грција не го ратификува Договорот

08/11/2018 - 12:06 377 прегледи
(ВИДЕО) Мицевски: Посебен амандман за заштита ако Грција не го ратификува Договорот