Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен
Автомобилизам

Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен

11/11/2018 - 08:30 191 прегледи
Најбрзиот мотоцикл во светот во 2020 година ќе биде електричен