ВМРО-ДПМНЕ: Стојаноски не реализира ниту еден проект само за да има оправдување за побарување средства од државата - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Стојаноски не реализира ниту еден проект само за да има оправдување за побарување средства од државата
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Стојаноски не реализира ниту еден проект само за да има оправдување за побарување средства од државата

06/11/2018 - 20:06 409 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Стојаноски не реализира ниту еден проект само за да има оправдување за побарување средства од државата