Формиран „Кризен штаб против промена на Уставот“ наречен „Македонија-Блокира“, најавија протести и блокади на патишта - А1он
Почетна Актуелно Формиран „Кризен штаб против промена на Уставот“ наречен „Македонија-Блокира“, најавија протести и блокади на патишта
Актуелно

Формиран „Кризен штаб против промена на Уставот“ наречен „Македонија-Блокира“, најавија протести и блокади на патишта

04/11/2018 - 16:44 9,241 прегледи
Формиран „Кризен штаб против промена на Уставот“ наречен „Македонија-Блокира“, најавија протести и блокади на патишта