За четири години нови 7.500 деца ќе се вклучат во градинките, опфатот ќе се зголеми на 50 отсто - А1он
Почетна Македонија За четири години нови 7.500 деца ќе се вклучат во градинките, опфатот ќе се зголеми на 50 отсто
Македонија

За четири години нови 7.500 деца ќе се вклучат во градинките, опфатот ќе се зголеми на 50 отсто

04/11/2018 - 09:09 124 прегледи
За четири години нови 7.500 деца ќе се вклучат во градинките, опфатот ќе се зголеми на 50 отсто