Почнува со работа заедничкиот интердисциплинарен комитет на експерти од Македонија и Грција - А1он
Почетна Македонија Почнува со работа заедничкиот интердисциплинарен комитет на експерти од Македонија и Грција
Македонија

Почнува со работа заедничкиот интердисциплинарен комитет на експерти од Македонија и Грција

02/11/2018 - 12:45 81 прегледи
Почнува со работа заедничкиот интердисциплинарен комитет на експерти од Македонија и Грција