70 жени убиени во земјава, најчесто од страна на нивните партнери - А1он
Почетна Македонија 70 жени убиени во земјава, најчесто од страна на нивните партнери
Македонија

70 жени убиени во земјава, најчесто од страна на нивните партнери

30/10/2018 - 13:12 71 прегледи
70 жени убиени во земјава, најчесто од страна на нивните партнери