(ВИДЕО) Заев: Деловникот има јасно прецизирани рокови, процесот треба да заврши во втората половина на јануари - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Деловникот има јасно прецизирани рокови, процесот треба да заврши во втората половина на јануари
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Деловникот има јасно прецизирани рокови, процесот треба да заврши во втората половина на јануари

30/10/2018 - 12:35 210 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Деловникот има јасно прецизирани рокови, процесот треба да заврши во втората половина на јануари