УСЈЕ донираше опрема за лабараторијата на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје - А1он
Почетна Македонија УСЈЕ донираше опрема за лабараторијата на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје
Македонија

УСЈЕ донираше опрема за лабараторијата на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје

29/10/2018 - 13:15 72 прегледи
УСЈЕ донираше опрема за лабараторијата на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје