Париз: „Алфа Ромео“ од 25 милиони долари подготвен за аукција - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам Париз: „Алфа Ромео“ од 25 милиони долари подготвен за аукција
Автомобилизам

Париз: „Алфа Ромео“ од 25 милиони долари подготвен за аукција

28/10/2018 - 19:39 628 прегледи
Париз: „Алфа Ромео“ од 25 милиони долари подготвен за аукција