Павлопулос: Поддржуваме членство во НАТО и ЕУ за нашиот сосед, откако ќе се реши спорот со името - А1он
Почетна Регион Павлопулос: Поддржуваме членство во НАТО и ЕУ за нашиот сосед, откако ќе се реши спорот со името
Регион

Павлопулос: Поддржуваме членство во НАТО и ЕУ за нашиот сосед, откако ќе се реши спорот со името

26/10/2018 - 17:19 259 прегледи
Павлопулос: Поддржуваме членство во НАТО и ЕУ за нашиот сосед, откако ќе се реши спорот со името