Централен регистар од следната година ќе ги регистрира вистинските сопственици во фирмите - А1он
Почетна Економија Централен регистар од следната година ќе ги регистрира вистинските сопственици во фирмите
Економија

Централен регистар од следната година ќе ги регистрира вистинските сопственици во фирмите

25/10/2018 - 13:26 3,099 прегледи
Централен регистар од следната година ќе ги регистрира вистинските сопственици во фирмите