(ВИДЕО) Арсовски: Заев му потпишал на Анѓушев согласност за давање под долготраен закуп на градежно земјиште за изградба на хидроцентрала - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Арсовски: Заев му потпишал на Анѓушев согласност за давање под долготраен закуп на градежно земјиште за изградба на хидроцентрала
Економија

(ВИДЕО) Арсовски: Заев му потпишал на Анѓушев согласност за давање под долготраен закуп на градежно земјиште за изградба на хидроцентрала

22/10/2018 - 15:46 1,840 прегледи
(ВИДЕО) Арсовски: Заев му потпишал на Анѓушев согласност за давање под долготраен закуп на градежно земјиште за изградба на хидроцентрала