МИОА и Хуавеи ги испраќаат најдобрите пет ИКТ студенти на студиска посета во Кина - А1он
Почетна Македонија МИОА и Хуавеи ги испраќаат најдобрите пет ИКТ студенти на студиска посета во Кина
Македонија

МИОА и Хуавеи ги испраќаат најдобрите пет ИКТ студенти на студиска посета во Кина

17/10/2018 - 13:40 69 прегледи
МИОА и Хуавеи ги испраќаат најдобрите пет ИКТ студенти на студиска посета во Кина