Поради сообраќајка во прекин сообраќајот Радовиш - село Ораовица - А1он
Почетна Македонија Поради сообраќајка во прекин сообраќајот Радовиш – село Ораовица
Македонија

Поради сообраќајка во прекин сообраќајот Радовиш – село Ораовица

16/10/2018 - 18:30 229 прегледи
Поради сообраќајка во прекин сообраќајот Радовиш – село Ораовица