Состанок на претставниците на членките и набљудувачите на САД-Јадранската Повелба во рамките на претседавањето на Црна Гора со А5 групата за 2018 - А1он
Почетна Македонија Состанок на претставниците на членките и набљудувачите на САД-Јадранската Повелба во рамките на претседавањето на Црна Гора со А5 групата за 2018
Македонија

Состанок на претставниците на членките и набљудувачите на САД-Јадранската Повелба во рамките на претседавањето на Црна Гора со А5 групата за 2018

16/10/2018 - 18:07 34 прегледи
Состанок на претставниците на членките и набљудувачите на САД-Јадранската Повелба во рамките на претседавањето на Црна Гора со А5 групата за 2018