Во Прилеп одбележани 55 години Меѓународен скулпторски симпозиум во мермер - А1он
Почетна Култура Во Прилеп одбележани 55 години Меѓународен скулпторски симпозиум во мермер
Култура

Во Прилеп одбележани 55 години Меѓународен скулпторски симпозиум во мермер

13/10/2018 - 10:06 28 прегледи
Во Прилеп одбележани 55 години Меѓународен скулпторски симпозиум во мермер