(ВИДЕО) Изгласувањето на ДУП-от не однесе во опозиција, рече советникот Стоилов од ВМРО-ДПМНЕ - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Изгласувањето на ДУП-от не однесе во опозиција, рече советникот Стоилов од ВМРО-ДПМНЕ
Актуелно

(ВИДЕО) Изгласувањето на ДУП-от не однесе во опозиција, рече советникот Стоилов од ВМРО-ДПМНЕ

12/10/2018 - 17:14 1,844 прегледи
(ВИДЕО) Изгласувањето на ДУП-от не однесе во опозиција, рече советникот Стоилов од ВМРО-ДПМНЕ