(ВИДЕО) Марин: Советниците од ВМРО-ДПМНЕ кои во 2017 гласаа да се гради кај „Мајчин дом“ сега се први против тоа - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Марин: Советниците од ВМРО-ДПМНЕ кои во 2017 гласаа да се гради кај „Мајчин дом“ сега се први против тоа
Актуелно

(ВИДЕО) Марин: Советниците од ВМРО-ДПМНЕ кои во 2017 гласаа да се гради кај „Мајчин дом“ сега се први против тоа

12/10/2018 - 17:02 1,080 прегледи
(ВИДЕО) Марин: Советниците од ВМРО-ДПМНЕ кои во 2017 гласаа да се гради кај „Мајчин дом“ сега се први против тоа