(ВИДЕО) Мисовски: Не сакам ни да помислам дека ВМРО-ДПМНЕ ќе ги спречи интеграциите во ЕУ - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Мисовски: Не сакам ни да помислам дека ВМРО-ДПМНЕ ќе ги спречи интеграциите во ЕУ
Актуелно

(ВИДЕО) Мисовски: Не сакам ни да помислам дека ВМРО-ДПМНЕ ќе ги спречи интеграциите во ЕУ

12/10/2018 - 13:09 1,400 прегледи
(ВИДЕО) Мисовски: Не сакам ни да помислам дека ВМРО-ДПМНЕ ќе ги спречи интеграциите во ЕУ