Третина од младите Американци се со прекумерна тежина, што им пречи да служат во Армијата - А1он
Почетна МагазинЗдравје Третина од младите Американци се со прекумерна тежина, што им пречи да служат во Армијата
Здравје

Третина од младите Американци се со прекумерна тежина, што им пречи да служат во Армијата

14/10/2018 - 20:34 120 прегледи
Третина од младите Американци се со прекумерна тежина, што им пречи да служат во Армијата