МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите - А1он
Почетна Економија МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите
Економија

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

11/10/2018 - 15:47 270 прегледи
МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите