(ВИДЕО) Заев: Да се надминат партиските и политичките предрасуди и да се внимава на иднината на државата - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Да се надминат партиските и политичките предрасуди и да се внимава на иднината на државата
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Да се надминат партиските и политичките предрасуди и да се внимава на иднината на државата

11/10/2018 - 15:02 321 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Да се надминат партиските и политичките предрасуди и да се внимава на иднината на државата