(ВИДЕО) Активистите застанаа пред багерите на Водно: Не мрдам од тука, покажете дозвола за градба - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Активистите застанаа пред багерите на Водно: Не мрдам од тука, покажете дозвола за градба
Македонија

(ВИДЕО) Активистите застанаа пред багерите на Водно: Не мрдам од тука, покажете дозвола за градба

11/10/2018 - 14:03 577 прегледи
(ВИДЕО) Активистите застанаа пред багерите на Водно: Не мрдам од тука, покажете дозвола за градба