Косовската опозиција ја одби поканата за хармонизација на резолуцијата за дијалогот со Србија - А1он
Почетна Регион Косовската опозиција ја одби поканата за хармонизација на резолуцијата за дијалогот со Србија
Регион

Косовската опозиција ја одби поканата за хармонизација на резолуцијата за дијалогот со Србија

11/10/2018 - 13:43 47 прегледи
Косовската опозиција ја одби поканата за хармонизација на резолуцијата за дијалогот со Србија