Шекеринска: Покажавме дека нема да се мешаме во работата на органите кои мора да бидат независни - А1он
Почетна Актуелно Шекеринска: Покажавме дека нема да се мешаме во работата на органите кои мора да бидат независни
Актуелно

Шекеринска: Покажавме дека нема да се мешаме во работата на органите кои мора да бидат независни

11/10/2018 - 10:33 1,566 прегледи
Шекеринска: Покажавме дека нема да се мешаме во работата на органите кои мора да бидат независни