Две лица загинаа во ураганот Мајкл, околу 320.000 не успеале да се евакуираат - А1он
Почетна Свет Две лица загинаа во ураганот Мајкл, околу 320.000 не успеале да се евакуираат
Свет

Две лица загинаа во ураганот Мајкл, околу 320.000 не успеале да се евакуираат

11/10/2018 - 10:16 250 прегледи
Две лица загинаа во ураганот Мајкл, околу 320.000 не успеале да се евакуираат