Со нов асфалтен пат се поврзаа Македонците од Борје и Глобочица - А1он
Почетна Македонија Со нов асфалтен пат се поврзаа Македонците од Борје и Глобочица
Македонија

Со нов асфалтен пат се поврзаа Македонците од Борје и Глобочица

11/10/2018 - 08:20 254 прегледи
Со нов асфалтен пат се поврзаа Македонците од Борје и Глобочица