ВИДЕО: Нема да учествуваме во менување на Уставот, немате двотретинско мнозинство, рече Вељаноски и ја напушти салата - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Нема да учествуваме во менување на Уставот, немате двотретинско мнозинство, рече Вељаноски и ја напушти салата
Актуелно

ВИДЕО: Нема да учествуваме во менување на Уставот, немате двотретинско мнозинство, рече Вељаноски и ја напушти салата

10/10/2018 - 13:26 3,596 прегледи
ВИДЕО: Нема да учествуваме во менување на Уставот, немате двотретинско мнозинство, рече Вељаноски и ја напушти салата