Награда за претставата „Разговори во четири очи“ на фестивалот „Московски ноќи“ - А1он
Почетна Култура Награда за претставата „Разговори во четири очи“ на фестивалот „Московски ноќи“
Култура

Награда за претставата „Разговори во четири очи“ на фестивалот „Московски ноќи“

10/10/2018 - 13:20 73 прегледи
Награда за претставата „Разговори во четири очи“ на фестивалот „Московски ноќи“