(ВИДЕО) Стоилковски: Пораката дека капитулантскиот договор не се прифаќа да се почитува од сите пратеници - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Стоилковски: Пораката дека капитулантскиот договор не се прифаќа да се почитува од сите пратеници
Македонија

(ВИДЕО) Стоилковски: Пораката дека капитулантскиот договор не се прифаќа да се почитува од сите пратеници

09/10/2018 - 15:24 82 прегледи
(ВИДЕО) Стоилковски: Пораката дека капитулантскиот договор не се прифаќа да се почитува од сите пратеници