Неактивирана рачна бомба во српска енклава во Косово ги вознемири локалните жители - А1он
Почетна Регион Неактивирана рачна бомба во српска енклава во Косово ги вознемири локалните жители
Регион

Неактивирана рачна бомба во српска енклава во Косово ги вознемири локалните жители

02/10/2018 - 16:32 129 прегледи
Неактивирана рачна бомба во српска енклава во Косово ги вознемири локалните жители