Единствена Македонија: Кој пратеник од ВМРО-ДПМНЕ ќе гласа за промена на Уставот, нема да стигне ниту до границата при обидот за бегство - А1он
Почетна Актуелно Единствена Македонија: Кој пратеник од ВМРО-ДПМНЕ ќе гласа за промена на Уставот, нема да стигне ниту до границата при обидот за бегство
Актуелно

Единствена Македонија: Кој пратеник од ВМРО-ДПМНЕ ќе гласа за промена на Уставот, нема да стигне ниту до границата при обидот за бегство

02/10/2018 - 13:29 20,042 прегледи
Единствена Македонија: Кој пратеник од ВМРО-ДПМНЕ ќе гласа за промена на Уставот, нема да стигне ниту до границата при обидот за бегство