Кај гевгелиското село Смоквица откриени 83 мигранти - А1он
Почетна Македонија Кај гевгелиското село Смоквица откриени 83 мигранти
Македонија

Кај гевгелиското село Смоквица откриени 83 мигранти

23/09/2018 - 14:28 1,007 прегледи
Кај гевгелиското село Смоквица откриени 83 мигранти