Германија и Франција ќе му помогнат Западен Балкан во справувањето со нелегалната трговија со оружје - А1он
Почетна Регион Германија и Франција ќе му помогнат Западен Балкан во справувањето со нелегалната трговија со оружје
Регион

Германија и Франција ќе му помогнат Западен Балкан во справувањето со нелегалната трговија со оружје

20/09/2018 - 20:38 249 прегледи
Германија и Франција ќе му помогнат Западен Балкан во справувањето со нелегалната трговија со оружје